TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hai-hui prin Univers CC-MKT-HAIHPU-13-N-001
Hai-hui prin Univers
Vezi
galerie

Hai-hui prin Univers

de Mauri Kunnas, Tarja Kunnas

Id: #237917

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Suntem în anul 3001. Copiii de la o școală obișnuită dintr-un orășel obișnuit de pe Pământ pornesc într-o excursie prin Sistemul Solar și chiar mai departe, spre stele și galaxii. Autobuzul lor școlar zboară prin spațiu aproape cu viteza luminii și-i poartă spre planete, sateliți sau asteroizi, îi duce în apropierea Soarelui sau a cometelor și străbate hyper-tuneluri spre alte stele.

Întâmplările din această carte se petrec în viitor, în secolul XXXI. Călătoriile în spațiu sunt acum un lucru obișnuit, iar pământenii locuiesc și muncesc pe asteroizi, pe Marte, pe sateliți sau pe stele îndepărtate. Locuitorii din alte lumi nu mai sunt văzuți ca „extratereștri” stranii și înfricoșători, ci ca prieteni. Farfuriile zburătoare, trenurile și autobuzele spațiale se deplasează aproape cu viteza luminii, iar pizza a devenit cunoscută în tot Universul.

 Informațiile din această carte despre planete, sateliți, Soare și spațiul cosmic sunt reale și actualizate. Să sperăm că în viitor oamenii vor putea într-adevăr să locuiască, să se deplaseze și să se distreze în spațiu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mauri Kunnas, Tarja Kunnas

Ilustrator: Mauri Kunnas

Traducător: Claudia Nystrand

Data apariției: aprilie 2013

ISBN: 978-606-92864-7-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 52

Limbă: Română

Dimensiuni: 23,5x31 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartea Copiilor

Mauri Kunnas
Mauri Kunnas
Autor, ilustrator

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contempor...

vezi autor