TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lindbergh 978-973-128-713-3
Lindbergh
Vezi
galerie

Lindbergh

de Torben Kuhlmann

Titlu apărut în colecția Povești ilustrate. Corint Junior la Corint Junior

Id: #246777

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea unui şoricel zburător
 

Descriere produs

Povestea ingenioasă și ilustrațiile minunate ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginaţia cititorilor – mai tineri sau mai vârstnici – cu isprăvile acestui neînfricat şoricel.


Colecția Povești ilustrate de la Corint Junior aduce un titlu sensibil, dar și adevărată pagina a aviației mondiale Lindbergh – Poveștea șoricelului zburător.


Povestea ingenioasă și ilustrațiile minunate ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginaţia cititorilor – mai tineri sau mai vârstnici – cu isprăvile acestui neînfricat şoricel.

 

Sunt vremuri grele... pentru un şoricel. O nouă invenţie – capcana mecanică pentru şoareci – i-a făcut pe toţi semenii lui să fugă în America, tărâmul celor liberi. Dar cum vapoarele cu aburi sunt păzite de pisici, Atlanticul nu mai poate fi traversat în siguranţă. În cel mai întunecat ascunziș... singurul şoricel rămas are o idee senzaţională. Trebuie să înveţe să zboare!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Torben Kuhlmann

Traducător: Luminița Turcu

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-973-128-713-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 92

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x28 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, copilărie, curiozitate

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,A fost odată un șoricel însetat de cunoaștere. Toată ziua stătea în bibliotecă și citea cărțile scrise de oamenii iluștri. Așa se face că nici nu băgă de seamă când restul șoriceilor a dispărut fără u......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Invenția capcanei mecanice de prins șoareci nu este deloc o veste bună pentru neamul șoricesc. Un chițăitor mic, dar cu un curaj imens decide să urmeze calea semenilor săi către America, pământul libe......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Ca responsabil cu îngrijirea avionului lui Charles Lindbergh, Spirit of St. Louis, aflat la Smithsonian Institution’s National Air and Space Museum, am crezut că lui Lindbergh i-a venit ideea să zboare peste Atlantic, fără oprire, de unul singur, după ce a citit în presă o știre despre încercarea eșuată a faimosului pilot francez René Fonck, din septembrie 1926. [...] Dar acum știu adevărata sursă de inspirație a lui Lindbergh...”

F. Robert van der Linden, National Air and Space Museum, Smithsonian Institution
Torben Kuhlmann
Torben Kuhlmann
Autor

Torben Kuhlmann s-a născut în anul 1982 şi a studiat ilustraţia şi designul comu...

vezi autor