TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Potirul de sub stâncă CJ-SUC-POTDSS-12-N-001
Potirul de sub stâncă
Vezi
galerie

Potirul de sub stâncă

de Susan Cooper

Id: #215593

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cărţile din seria Tărâmul întunericului au fost distinse cu premiile Newbery Medal, Newbery Honor şi Margaret A. Edwards Award. Seria a fost ecranizată în 2007 de 20th Century Fox și îi are în rolurile principale pe Jonathan Jackson şi Alexander Ludwig.

De-a lungul timpului, forţele Binelui şi Răului s-au înfruntat fără încetare, menţinând echilibrul, dar ori de câte ori forţele Răului devin prea puternice, apare un erou al Binelui care le face să se retragă. Acum, când Răul atacă din nou, trei copii se trezesc în mijlocul unui război mistic. Jane, Simon şi Barney Drew descoperă întâmplător un manuscris vechi şi pornesc într-o aventură pasionantă şi înspăimântătoare, pe urmele unui potir legendar ascuns cu multe secole în urmă. Cei trei înfruntă forţele Răului cu ajutorul misteriosului unchi Merry, paznicul unui secret teribil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Cooper

Traducător: Sorin Petrescu

Data apariției: 2012

Titlu original: Over Sea, Under Stone (Dark Is Rising Sequence)

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: secret

 

Opinii editoriale

"O experienţă de neratat!” 

School Library Journal

"Susan Cooper se numără printre puţinii autori contemporani înzestraţi cu acele calităţi – imaginaţie vivace, forţă narativă şi viziune morală – de care este nevoie pentru a crea o confruntare magistrală între Bine şi Rău, asemeni celei din operele lui Tolkien sau C.S. Lewis. Cooper se înscrie în aceeaşi tradiţie.” 

Psychology Today

"Unul dintre cele mai bune romane fantasy scrise vreodată… O carte minunată care poate fi apreciată de iubitorii de povestiri, mai tineri sau mai vârstnici!” 

sfreviews.net

"O serie fantasy strălucitoare, debordând de imaginaţie!” 

Boston Globe