TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În capcana lui Magister (Vol. 6) CJ-SOA-TDNCLM-10-N-001
În capcana lui Magister (Vol. 6)
Vezi
galerie

În capcana lui Magister (Vol. 6)

de Sophie Audouin-Mamikonian

Id: #217050

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În splendidul palat din Omois, tânăra Tara este furioasă. Scânteile albastre ale magiei sale vibrează din pricina mâniei ei nestăpânite. Și toate acestea pentru că demonicul Magister a atacat-o din nou. Mai exact, a atacat-o pe mama ei, ceea ce e și mai rău. El a încercat s-o răpească de sub nasul gărzilor, din grădinile palatului imperial. De data aceasta, Tarei i-a fost de-ajuns. Nu mai vrea să trăiască tot timpul în pericol, în așteptarea următoarei manevre a dușmanului său din umbră. Are cincisprezece ani, este moștenitoarea unui imperiu, magia sa este poate mai puternică decât a oricărui om, este înconjurată de prieteni devotați... Se va lupta. Îl va învinge pe Magister. Îl va distruge.

 

Și-atunci, în loc sa se refugieze în brațele prietenului ei Robin, Tara cea cu ochii de cristal va recurge la darul ei de a spiona. Și desigur la Cal - talentatul Hoț, la gingașa Moineau - jumătate prințesă, jumătate bestie, la Fabrice - vârcolacul, la Fafnir - pitica roșcată. Și aventura începe. La tot pasul îi pândesc trădări, pericole mortale și minciuni. Prietenia dintre ei și chiar legăturile de dragoste care începuseră să se înfiripeze între ei sunt puse la grea încercare. Vor reuși ei oare să scape din ghearele acestui geniu al răului?

 

Aventură, umor, magie și dragoste: odată cu aventurile micii vrăjitoare Tara Duncan, publicate în peste zece țări, Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit milioane de cititori. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sophie Audouin-Mamikonian

Traducător: Emil Paraschivoiu

Data apariției: 2010

Titlu original: Tara Duncan 6: Dans le piège de Magister

ISBN: 9789731283470

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 656

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, magie, prietenie, vrăjitoare

Sophie Audouin-Mamikonian
Sophie Audouin-Mamikonian
Autor

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la...

vezi autor