Reţete culinare şi sfaturi pentru sănătate
de Speranţa Anton
Titlu apărut în colecția Hexagon la Polirom
Descriere produs
O alimentaţie corectă este esenţială pentru menţinerea vitalităţii organismului. Fructele şi legumele, cerealele integrale, peştele sînt surse inepuizabile de fibre, minerale şi vitamine, aflate la îndemîna tuturor. Îmbinîndu-le armonios, Reţete culinare şi sfaturi pentru sănătate vă prezintă peste o mie de preparate tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria altor ţări, economice şi simplu de gătit. Acestea sînt împărţite în două categorii, pentru cei suferinzi şi pentru cei sănătoşi, iar în partea adresată persoanelor bolnave veţi regăsi inclusiv unele reţete bazate pe renumitele principii vindecătoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregătire sînt variate, fiind alese astfel încît ingredientele să-şi păstreze nu doar savoarea, ci şi conţinutul de substanţe nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multă uşurinţă, mîncărurile de post, cele adaptate pentru post sau pe bază de crudităţi au fost marcate grafic.
Incursiune în medicina naturistă: în amintirea lui Valeriu Popa (2019) ,
Detalii produs
Autor: Speranţa Anton
ISBN: 978-973-46-5628-8
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 392
Limbă: Română
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Polirom
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Bucătărie internațională
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Bucătărie regională
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete