logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 33,65 lei
-30%48,07 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Carte de bucate

Silvia Jurcovan
În stoc
PREȚ: 33,65 lei
-30%48,07 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Sute de mii de exemplare vândute, zeci de ediţii publicate După imensul succes din 1975 al Cărţii de bucate pentru tinerele gospodine,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-3475-7
Dimensiuni: 15,5x23 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sute de mii de exemplare vândute, zeci de ediţii publicate

După imensul succes din 1975 al Cărţii de bucate pentru tinerele gospodine, cumpărată de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscători ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit în 1983 cu o variantă îmbogăţită şi cuprinzătoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase ediţii, şi-a depăşit propriul record de vânzări şi, de aproape 30 de ani, e nelipsită din bucătăriile noastre, hrănindu-ne deopotrivă simţurile şi nostalgiile.

Cartea Silviei Jurcovan, acum într-o nouă ediţie – nu una oarecare, ci una îndelung dichisită şi elegantă – imaginează cu drag, cu trudă, migală şi ştiinţă un univers al aromelor şi al gusturilor din copilăria şi tinereţea noastră, pe care le vom iubi întotdeauna.

Autor: Silvia Jurcovan
Prefaţator: Smaranda Vultur
Data apariției: 2012
Editura: Humanitas
Pagini: 466
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
bestseller, carte practică, bucătărie românească, tradiţie
Locuri în topurile Cartepedia
  • Smaranda Vultur
    Prefaţator
    Silvia Jurcovan - Autor
    Silvia Jurcovan s-a născut în satul Cojocna, judeţul Cluj, pe 26 aprilie 1913. A urmat liceul la Cluj, apoi, vreme de doi ani, cursurile Şcolii superioare de menaj din aceeaşi localitate. Aici a învăţat nu doar arta gătitului, ci şi croitoria şi lucrul de mână, într-un cuvânt, şi-a cultivat întocmai acele deprinderi care făceau din orice tânără o gospodină desăvârşită şi o amfitrioană fără...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile
  • Silvia Jurcovan
    Autor
    Smaranda Vultur - Prefaţator
    Smaranda Vultur este doctor in filologie, conferentiar la Universitatea de Vest din Timisoara. Coordoneaza Grupul de antropologie culturala si istorie orala la Fundatia A Treia Europa, in cadrul careia a conceput si realizat mai multe proiecte de istorie orala, de studiu asupra identitatilor culturale si a memoriei, prin metoda povestirilor autobiografice. In perioada 1999-2001 a efectuat un stagiu de pregatire in domeniul antropologiei istorice, in calitate de...
    AFLĂ MAI MULTE

Opinii Editoriale

Smaranda Vultur
"O carte de bucate e o poveste despre identitate şi memorie, în paginile ei cuvintele, ca şi mâncărurile, poartă amprente naţionale sau regionale, chiar şi înainte de deveni brand-uri. O carte de bucate e o lume virtuală. Depinde de abilitatea, experienţa şi capacitatea celui care se lasă iniţiat ca reţeta să capete consistenţa, forma şi savoarea lucrului bun de mâncat sau de degustat.“

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus