logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 33,04 lei
-30%47,2 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Carte de bucate

Sanda Marin
În stoc
PREȚ: 33,04 lei
-30%47,2 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Humanitas Practic
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2414-7
Dimensiuni: 15,5x23 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala.

Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum "restaurat", astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani.
Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin.

Data apariției: 2007
Editura: Humanitas
Pagini: 488
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte practică, gastronomie, bucătărie românească
Locuri în topurile Cartepedia
  • Sanda Marin - Autor
    Cecilia Maria Zapan, alias Sanda Marin, a publicat prima ediţie a colecţiei ei de reţete culinare în 1936, la Cartea Românească din Bucureşti. Editura era condusă pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatăl autoarei, iar Cartea de bucate apărea cu o prefaţă de Păstorel, având astfel girul autorităţii absolute în materie de gastronomie din acele timpuri.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus