logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Bucatarie vegetariană

Academia Barilla
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8653-87-7
Dimensiuni: 11,5x15 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

O dietă care exclude carnea şi peştele nu este un simplu capriciu modern. Este un stil de viaţă bine stabilit în lumea întreagă. Există reţete italieneşti care datează din timpuri străvechi, sintetizând deseori specificul diferitelor bucătării regionale şi reflectând însăşi esenţa aşa-zisei diete mediteraneene. Se estimează că numărul persoanelor care vor opta pentru o dietă lipsită de produse animale va creşte considerabil în anii următori, din motive de sănătate, umanitare sau ecologice. Bucătăria italiană, una dintre cele mai iubite din lume, poate câştiga şi mai multă apreciere datorită „inimii sale verzi”.

Autor: Academia Barilla
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Meteor Press
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
rețete, cursuri, artă culinară
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus