logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Salate

Academia Barilla
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8653-86-0
Dimensiuni: 11,5x15 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

Odată cu selecţia reţetelor de salate făcută de Academia Barailla, trăiţi experienţa unui preparat bogat în arome, culori, texturi şi gusturi. Cu intuiţie şi creativitate, ingredientele alese pot transforma salata într-o sărbătoare a simţurilor. În ce priveşte aromele, salata este destul de simplă. Dar, în ce priveşte prepararea ei, trebuie să aplicaţi câteva trucuri pentru a vă asigura că acele arome se întrepătrund şi sunt într-o perfectă armonie. Pentru începători, este recomandabil să respecte reţeta. Mai târziu, după ce câştigă experienţă, pot adăuga o notă personală — este important ca ingredientele să se completeze între ele, pentru ca fiecare salată să capete un echilibru subtil între tradiţie şi inovaţie.

Autor: Academia Barilla
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Meteor Press
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
artă culinară, salate, gusturi, arome
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus