logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 13.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Pizza si focaccia

Academia Barilla
În stoc
PREȚ: 17,99 lei
-10%19,99 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 13.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8653-85-3
Dimensiuni: 11,5x15 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

Pizza este o invenţie extrem de simplă, dar atât de impresionantă încât a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, îndrăgit în toată lumea. Reţetele tradiţionale de pizza şi focaccia au  fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentând adevărate simboluri ale bucătăriei peninsulare. Blaturile groase sau subţiri, crocante sau pufoase şi delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfătări culinare.

Autor: Academia Barilla
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Meteor Press
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
artă culinară, pizza, foccacia, cursuri de gătit
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus