TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Steve Jobs PU-WAI-STEJBA-12-N-001
Steve Jobs
Vezi
galerie

Steve Jobs

de Walter Isaacson

Titlu apărut în colecția Co-lecţia de antreprenoriat la Publica

Id: #227388

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Biografia autorizată
 

Descriere produs

Pornind de la o serie de peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, derulate de-a lungul a peste doi ani – precum şi pe intervievarea a peste o sută de persoane apropiate lui Jobs, familie, prieteni, adversari, competitori sau colegi – Walter Isaacson a reuşit să creioneze portretul vieţii trepidante şi a personalităţii de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ, care, prin pasiunea sa pentru perfecţiune şi prin hotărârea încrâncenată, a revoluţionat şase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animaţie, muzica, telefoanele, tabletele computerizate şi conţinutul digital.

 

Într-un moment în care Statele Unite caută modalităţi de a-şi susţine întâietatea în domeniul inovaţiei, în care societăţile din întreaga lume încearcă să construiască economii creative, adecvate epocii digitale, Jobs reprezintă emblema absolută a inventivităţii, imaginaţiei şi inovaţiei neabătute. Steve Jobs ştia că cea mai bună cale de a crea valoare în secolul XXI rezidă în conectarea creativităţii cu tehnologia, aşa că a construit o companie în cadrul căreia salturile imaginaţiei s-au îmbinat cu remarcabile reuşite din domeniul ingineriei. El şi colegii săi de la Apple au fost capabili să gândească diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic, ci au creat dispozitive complet noi şi servicii despre care consumatorii nici măcar nu ştiau că au nevoie.

 

Nu a fost un şef sau un om exemplar, nici un model demn de urmat. Mânat de demoni, era capabil să provoace furia şi disperarea celor din jur. Însă personalitatea, pasiunile şi produsele sale se întrepătrundeau, la fel ca şi componentele hardware şi software ale companiei Apple, alcătuind un sistem integrat. Aşadar, povestea sa este una instructivă şi totodată plină de poveţe, conţinând lecţii despre inovaţie, caracter, leadership şi valori.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Walter Isaacson

Traducător: Dan Bălănescu, Mihaela Sofonea, Anda Sebeşi

Data apariției: februarie 2012

Titlu original: Steve Jobs

ISBN: 978-973-1931-93-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 664

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes, curiozitate

Walter Isaacson
Walter Isaacson
Autor

Walter Isaacson este profesor de istorie la Universitatea Tulane. A fost CEO al...

vezi autor
Dan Bălănescu
Dan Bălănescu
Traducător

Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericit...

vezi autor