TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple PU-LEK-JIGDSC-14-N-001
Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple
Vezi
galerie

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple

de Leander Kahney

Titlu apărut în colecția Co-lecţia de antreprenoriat la Publica

Id: #239326

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În 1997, Steve Jobs a descoperit în sediul Apple un designer britanic neîngrijit, înconjurat de sute de schițe și prototipuri. Colaborarea lui Jony Ive cu Jobs avea să producă unele dintre cele mai iconice produse tehnologice, inclusiv iMac-ul, iPod-ul, iPad-ul și iPhone-ul. Munca lui Ive a contribuit la oprirea lungului declin al Apple, a revoluționat industrii întregi și a creat o bază globală de fani. Cu toate acestea, se știu puține lucruri despre specialistul timid și blând la care Jobs s-a referit cu apelativul de „partener spiritual”. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Leander Kahney

Traducător: Dan Bălănescu

Data apariției: decembrie 2014

Titlu original: Jony Ive — The Genius Behind Apple's Greatest Products

ISBN: 978-606-722-002-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,În momentul în care ai un Iphone, Ipod sau Ipad nu ai cum să nu te minunezi de frumusețea gadget-ului. Extrem de minimaliste, gadget-urile sunt adevărate cazemate care ascund uriașe puteri de calcul e......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"Leander Kahney oferă un portret detaliat al studentului englez dislexic de la arte care a devenit unul dintre cei mai elogiați designeri ai generației sale. Apelând la interviuri cu foștii colegi ai lui Ive și cu alți angajați Apple, Kahney ne poartă în intimitatea creației acestor obiecte memorabile. "

The Wall Street Journal

"O biografie măgulitoare a raționalului copil-minune al Apple, a cărui activitate continuă să revoluționeze tehnologia modernă. "


Kirkus Reviews

"Nu e simplu să încerci să convingi oamenii să vorbească despre companie. Angajații Apple nu vorbesc, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat cu 30 de ani în urmă. Compania este atât de secretoasă, încât a divulga ceva – orice – este o abatere care poate duce la concediere. Totuși, partenerii mei de cercetare au convins o serie de oameni să vorbească, oficial și neoficial, despre Apple, Jony Ive și cultura lor unică de lucru. În special, am convins niște actori majori, inclusiv unii care au colaborat strâns cu Jony decenii la rând. Grație interviurilor cu ei, alături de o cercetare extinsă, vă putem oferi cel mai complet tablou disponibil, despre adevăratele evenimente din spatele carierei lui Jony Ive și a influenței sale la Apple. "

Leander Kahney
Dan Bălănescu
Dan Bălănescu
Traducător

Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericit...

vezi autor