TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Întreabă-mă orice PO-MIR-NTREAO-11-N-001
Întreabă-mă orice
Vezi
galerie

Întreabă-mă orice

de Mihaela Rădulescu

Id: #207431

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pornind de la convingerea ca „semnul intrebarii este semnul evolutiei”, noua carte este o invitatie la autocunoastere, autoarea punind la dispozitia cititorilor peste 400 de „motive” de autoreflectie. O carte interactiva, initiata de autoare, dar a carei lectura poate avea tot atitea „chei” pe cit de este de variat numarul cititorilor: sub fiecare dintre cele 425 de intrebari din volum exista spatiu pentru formularea raspunsurilor de catre cititori. Un proiect editorial care, in final, se transforma intr-unul personal.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Rădulescu

Ilustrator: Ana Ularu, Dani Otil, Andreea Esca

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-46-2118-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

"Mihaela Radulescu incearca o pledoarie pentru frumos, chiar daca metodele prin care face lucrul asta sint discutabile din punct de vedere literar. Iar acolo unde sinceritatea ei merge mina-n mina cu dorinta de a crea emotie, lucrurile capata, brusc, o coloratura convingatoare, transformind-o din motobiker-ita rough intr-o timida admiratoare (si promotoare) a literaturii adevarate: „Cred, cu toata admiratia si sinceritatea, ca puteti cuceri orice teritoriu uman si ca nu varietatea creierelor care citesc o carte ar trebui sa dea valoarea unui autor, ci amprenta nutritiva care ramine pe tot atitea suflete” (catre Mircea Cartarescu, in Scrisoare catre o frumoasa straina, p. 174). Atunci cind vrea, Mihaela Radulescu stie sa scrie frumos."

24 iunie 2011, danboeriu.wordpress.com - Dan-Liviu Boeriu

„Cind am vrut sa devin scriitor, nu mi-a dat prin cap sa scriu despre mine, mai ales dupa ce am fost atit de mult timp (si in atitea chipuri in care atit de rar ma regasesc)... Mihaela Radulescu. Am vrut pur si simplu sa nascocesc povesti, sa deschid subiecte banale, dar sa le dau stralucirea din ochii cititorului care se regaseste in ele. Nu m-am dus nici la capatul lumii, nici la marginea intelesurilor pentru a scrie, ci am preferat calea simplitatii. Imi place sa scriu despre iubire, pentru ca e tema oricarui suflet frumos. Imi place sa pun in incurcatura cititorul cu apucaturile indraznete ale personajelor mele, pentru ca astfel il fac sa viseze. Cred enorm in capacitatea de a visa, mai ales cind viata inca nu ti-a dat tot ce i-ai cerut. Lumea despre care scriu este lumea in care ma simt cea mai libera fiinta si primesc in ea pe oricine are fiori de arcuit si dorinte de incarcat.” 

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Autor

Mihaela (Rădulescu) Schwartzenberg poartă următoarele pălării: personalitat...

vezi autor