Fiziologia gustului
de Jean Anthelme Brillat-Savarin
Titlu apărut în colecția Primum manducare la BCC Publishing
Descriere produs
„Plăcerea unei mese bune aparţine tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor, în toate ţările şi în toate zilele; ea poate fi asociată cu toate celelalte plăceri şi rămâne în cele din urmă să ne consoleze de pierderea celorlalte.”
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Fra Diavolo (2014) ,
Cuore (versiune integrală) (2014) ,
Căței bogați, căței săraci (2021) ,
Năzdrăvăniile lui Gian Burrasca (2020) ,
Păcatul (2022) ,
Detalii produs
Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Traducător: Adriana Lăzărescu
Prefaţator: Bogdan Ulmu
Titlu original: Physiologie du goût
ISBN: 978-606-93892-0-1
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 368
Limbă: Română
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5
Hârtie: 80g/m
Editura: BCC Publishing
Opinii editoriale
„Fiziologia gustului de Brillat-Savarin este o carte divină care a adus artei de a mânca flacăra geniului.”
E.T.A. Hoffmann„Cartea Fiziologia gustului nu inventează nimic, dar condensează într-o formulă definitivă o înţelepciune milenară; din acest motiv Brillat-Savarin şi-a găsit locul printre marii clasici.”
Balzac