TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultimul bărbat american HU-ELG-ULTIBA-09-P-001
Ultimul bărbat american
Vezi
galerie

Ultimul bărbat american

de Elizabeth Gilbert

Titlu apărut în colecția Convorbiri. Corespondenţă. Portrete la Humanitas

Id: #201822

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ultimul bărbat american a fost finalistă în cursa pentru premiile National Book Award şi National Book Critics Circle Award. În 2002, New York Times a desemnat-o printre „cărţile remarcabile” ale anului. În 2008, Time Magazine a inclus-o pe autoare în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

 

Elizabeth Gilbert l-a văzut pentru prima oară pe Eustace Conway pe trotuarul din faţa apartamentului ei din New York. Venea tocmai din Carolina de Nord, avea o îmbrăcăminte din piele de cerb şi purta cuţit la cingătoare. I-a impresionat pe newyorkezi, evident, dar cel mai mult a impresionat-o pe ea: a scris un articol despre acest american care a renunţat la orice formă de confort modern pentru a-şi construi propria lume, în vârf de munte. La scurt timp, şi-dat seama că nu e destul: un astfel de om merita o carte întreagă.

 

În Ultimul bărbat american, Elizabeth Gilbert face portretul acestui erou contemporan care trăieşte, aşa cum ne-am dori mulţi dintre noi, în deplină armonie cu natura.

 

Elizabeth Gilbert este autoarea cărţii Mănâncă, roagă-te, iubeşte, bestseller internaţional, vândut în 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Din ediţia românească, publicată la Editura Humanitas în 2008, s-au vândut în mai puţin de un an 30 000 de exemplare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elizabeth Gilbert

Traducător: Mădălina Constantin

Data apariției: 2009

Titlu original: The Last American Man

ISBN: 978-973-50-2501-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 268

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

 

Opinii editoriale

„Ultimul bărbat american reconstituie odiseea lui Conway. Gilbert vede în viaţa lui parabola timpului în care trăim, analizând modul în care cultura noastră ne vlăguieşte de tot ce ne este vital.”

Chicago Tribune

„Sunt atât de multe motive pentru care trebuie să citiţi această carte... Citiţi-o pentru portretul unui bărbat care nu s-a despărţit nici de pământul de sub picioare, nici de cerul de deasupra capului.”

Entertainment Weekly
Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert
Autor

Elizabeth Gilbert (n. 1969 în Waterbury, Connecticut; studii de științe politice...

vezi autor