TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sunt copilul amantei LE-AMH-SUNTCA-08-P-001
Sunt copilul amantei
Vezi
galerie

Sunt copilul amantei

de Amy M. Homes

Titlu apărut în colecția Maeștrii Leda la Leda

Id: #216738

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mama biologică a lui A.M. Homes a fost o tânăra de douăzeci şi doi de ani, amanta unui bărbat mult mai în vârstă, căsătorit şi care avea deja o familie.

Sunt copilul amantei este romanul care prezintă viaţa lui Homes, la treizeci de ani după ce a fost adoptată, din momentul în care părinţii ei biologici au reluat legătura cu ea. Homes, cunoscută pentru stilul său profund emoţionant şi cu tentă psihologică, povesteşte despre relaţia pe care a avut-o cu părinţii ei biologici, după ce aceştia au reintrat în viaţa ei, dar şi despre istoria familiei nou descoperite. Mama ei naturală, o femeie complexă şi singuratică, nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut alţi copii, şi a murit în 1998; tatăl ei natural îi spusese iniţial că o va introduce în familia lui, dar nu şi-a respectat promisiunea. Apoi, la câţiva ani după moartea mamei şi după ce a rupt legătura cu tatăl său, Homes devine obsedată de trecutul familiilor sale. Se transformă într-un antropolog electronic, petrecând zile-n şir în faţa calculatorului, în speranţa de a afla cine este cu adevarat. Sunt copilul amantei este o poveste despre ce înseamnă să fii un copil adoptat, despre propria identitate şi despre valorile familiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amy M. Homes

Traducător: Lidia Grădinaru

Data apariției: 2008

Titlu original: The Mistress’s Daughter

Copertă: Paperback

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

Teme: identitate

 

Opinii editoriale

„Pentru scriitorii din generaţia mea, A.M. Homes este un fel de erou, iar ultima ei carte – Sunt copilul amantei – este un exemplu de curaj şi farmec. Este o carte care te marchează, o carte atât de bine scrisă şi de o sinceritate pe care nu mulţi ne-o permitem.”

Zadie Smith
Amy M. Homes
Amy M. Homes
Autor

A. M. Homes este autoarea următoarelor cărţi: Things You Should Know, Music for...

vezi autor