TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Livada de mango AL-ROB-LIVADM-11-P-001
Vezi
galerie

Livada de mango

de Robin Bayley

Id: #211708

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Livada de mango este povestea adevărată a două călătorii paralele în inima Americii Latine, făcute la distanţă de o sută de ani. În copilărie, Robin Bayley a fost fascinat de aventurile mexicane ale tatălui său, povestite ritualic de bunica lui: bandiţi, expediţii periculoase, comori ascunse şi fuga providenţială din toiul Revoluţiei Mexicane. 

Încercând să pună puzzle-ul cap la cap, Robin îşi abandonează cariera de succes pentru a recrea povestea tatălui său. Misteriosul Mexic este înţesat de personaje exotice: vrăjitoare, traficanţi de droguri şi vânzători de diamante. Robin este ameninţat cu deportarea, i se oferă protecţia luptătorilor de gherilă columbieni, se îndrăgosteşte şi aproape abandonează căutarea, până când un semn al destinului îl trimite spre vest, unde va afla mai multe decât îşi imaginase vreodată.   

Robin Bayley s-a născut în Anglia, într-o cabană din North Yorkshire. A crescut în Sheffield, iar când a terminat liceul s-a mutat la Londra, unde a lucrat în publicitate şi a făcut televiziune pentru copii. După ce s-a mutat în Colombia, a lucrat ca profesor şi a fost chiar distribuit într-un film de Bollywood. Livada de mango. Călătorind spre inima secretă a Mexicului (2010) este prima lui carte.           

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Bayley

Data apariției: august 2011

ISBN: 978-973-724-335-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Teme: aventură