TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În culisele puterii CO-EDR-N000CP-14-N-001
Vezi
galerie

În culisele puterii

de Edi Rama

Id: #238937

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte despre înălţare, cădere şi renaştere

Cartea lui Edi Rama se citeşte uşor; aş spune că este o carte pasionantă. Lectorul nu are cum să se plictisească.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edi Rama

Traducător: Dr. R.T. Melonashi

Data apariției: noiembrie 2014

ISBN: 978-606-8623-43-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Între notele politice şi fragmentele de memorialistică îşi găsesc locul firesc digresiuni de-a dreptul fermecătoare, „flash”-uri conţinând amintiri, întâmplări cu valoare moralizatoare, pagini din istoria Albaniei şi a ţinuturilor ei (unele, vesele, altele de un dramatism impresionant) sau pur şi simplu anecdote pline de haz şi de tâlc.”

Mircea Geoană

„O mărturisire scrisă din suflet despre Albania reală și Albania posibilă, în cea mai bună tradiție a publicisticii albaneze. O carte realizată de un om pe care dorința de a aduce multe lucruri noi îl proiectează între cele două realități; un manual al spiritului civic albanez postcomunist, periclitat de haos, grosolănie și ticăloșie.”

Ardian Vehbiu

„Aparent dedicată trecutului lui Edi Rama ca primar al Tiranei, această carte este însă, fără îndoială, un mesaj către viitor. Dezvăluind o Albanie care se degrada pe zi ce trece, care devenea din ce în ce mai haotică, unde corupția înfl orea din ce în ce mai mult, autorul țintește exact suferința noastră și ai impresia că le spune oamenilor: «Eu n-aș fi procedat așa.» Edi Rama a avut curajul necesar pentru a scrie un astfel de text. Bravo lui! Noi citim azi această carte ca pe un program politic și cred că valorile ei adevărate pot fi măsurate doar în viitor.”

Ardian Klosi
Edi Rama
Edi Rama
Autor

Edi Rama s-a născut la 4 iulie 1964. În 1986 a absolvit Academia de Arte din Tir...

vezi autor