TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sampras. În mintea unui campion. Învățăturile unei vieți petrecute în tenis VB-PSP-SNMUCN-13-N-001
Sampras. În mintea unui campion. Învățăturile unei vieți petrecute în tenis
Vezi
galerie

Sampras. În mintea unui campion. Învățăturile unei vieți petrecute în tenis

de Pete Sampras, Peter Bodo

Id: #229093

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pete Sampras este, aşa cum se poate demonstra, cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, un om a cărui etică a muncii bine consolidată a dus la un număr fără precedent de clasări pe prima poziţie timp de 286 de săptămâni consecutive şi al cărui talent precoce a făcut posibilă atingerea recordului de paisprezece titluri de Mare Şlem. Deşi uneori prima pagină a fost ţinută de rivalii săi mai vocali, Pete a preferat mereu să lase racheta să vorbească pentru el. Până acum.

Prin În mintea unui campion, marele jucător de tenis care a arătat de nenumărate ori un disconfort vizibil când oamenii încercau să-i „intre în minte” se destăinuieşte în sfârşit. O raritate sportivă, Pete a hotărât din primele zile în care a jucat să nu lase nimic să stea în calea iubirii sale pentru tenis. Dar în timp ce hotărârea cu care şi-a urmărit unicul scop a dus la dominaţia în acest sport, succesul n-a venit fără un preţ. Presiunea constantă de a concura pe cea mai tare scenă a lumii – sub ochiul vigilent al maşinăriei presei, flămândă de mai mult decât simpla măreţie sportivă – şi-a cerut tributul.



Alte titluri pentru DianaGrigoriu (traducator):
Serena Williams. Pe linie (2014) ,
Andy Murray (2014) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Pete Sampras, Peter Bodo

Traducător: Diana Grigoriu

Data apariției: iulie 2013

Titlu original: A Champion’s Mind: Lessons from a Life in Tennis

ISBN: 978-606-8360-45-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 318

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Opinii editoriale

"Aşa cum o spune şi titlul, această carte reprezintă o privire remarcabilă în interiorul minţii unui campion şi poate una dintre cele mai bune cărţi de memorii din tenis din toate timpurile. Pete surprinde presiunea pe care o simte un jucător odată ajuns în vârf. Ne aduce lângă el pe teren şi ne dăm seama clar ce anume l-a făcut pe el extraordinar: avea o determinare supremă, era decis să afle punctele tari şi punctele slabe ale adversarilor şi şi-a asumat obligaţia de a nu ceda uşor niciun punct."

Rod Laver

"Chiar şi atunci când joci la cel mai înalt nivel, este greu să-ţi dai seama care este sentimentul victoriei – şi al încercării de a rămâne în vârf – pentru alt concurent. Cu toţii reacţionăm diferit la presiune, în lumina puternică a reflectoarelor. Este cumplit de greu să rămâi cu picioarele pe pământ, dar această carte plină de candoare demonstrează că ceea ce i-a permis lui Pete să atingă culmea acestui sport a fost capacitatea rară de a-şi doza forța mentală şi de a şi-o extrage din sânul familiei."

Monica Seles

"Pete Sampras, unul dintre eroii mei de când eram un copil, a fost mereu capabil să se ridice la înălțimea momentului şi să câştige atât de multe meciuri mari la cele mai importante turnee. Această carte oferă cititorilor o privire în interiorul carierei remarcabile a lui Pete şi asupra felului în care a reuşit să-şi îndeplinească visul de a fi cel mai mare jucător de tenis din lume."

Roger Federer
Pete Sampras
Pete Sampras
Autor

Pete Sampras deţine recordul de cel mai tânăr jucător care a câştigat U.S. Open-...

vezi autor