logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Mâncăruri de altădată. Vinuri şi vechi băuturi româneşti

Cătălin Păduraru, Dan-Silviu Boerescu, Florica Bud
ARTĂ CULINARĂ TRADIŢIONALĂ: alivenci, arpagic Istanbul, becaţine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, borș cu cuiul ușei,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92424-0-7
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

ARTĂ CULINARĂ TRADIŢIONALĂ: alivenci, arpagic Istanbul, becaţine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, borș cu cuiul ușei, bujeniţă de iepure, buture împărătesc, carne ameţită, cârnăciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coardă de lămâie, costiţe de porc în prapur, dulceaţă de pătlăgele verzi, epigrame de miel, flori de salcâm coapte, haragniș-balmuș, lapte de migdale, lapte zburat, lostriţă gătită domnește, muhalebiu, mustalevria, pârjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perișoare în vin cu stafide, pesmeţi de sacâz, plăcintă de bojoci de miel, plătica lui Odobescu, prepeliţe în maţ, Principele Nicolae (cu migdale și fisticuri), puiul coanei mari / puiul ţaţei / puiul gazdei vrednice / pui Sultănica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrișaim, salată de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de sămânţă de pepene galben, sufleu de mămăligă, sulișoare, supă cu ștrudel de măruntaie, șalăul gastronomului rafinat, șerbet de iasomie / de flori de lămâie / de micșunele / de nufăr / de porumb, şniţel de nucă, șold de cerb, timbală de castane, trahana, uger de purcică, unt negru, vrăbii cu sos și mămăliguţă, zalatină de toporași, zulufi — 679 de reţete de demult, plus 79 de vinuri și alte băuturi vechi, culese din cărţi de gastronomie rare și manuscrise unicat.

Autor: Cătălin Păduraru, Dan-Silviu Boerescu, Florica Bud
Data apariției: 2010
Editura: Lifestyle
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
reţete, vinuri, băuturi, tradiţii, gastronomie, culinar, artă culinară tradiţională
  • Dan-Silviu Boerescu
    Autor
    Cătălin Păduraru Cătălin Păduraru - Autor
    Cătălin Păduraru este critic de vin, a fondat Vinexpert și evinoteca.ro, este co-autor al Ghidului Vinurilor, ediţiile 2009 și 2010, membru ADAR (Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România) și FIJEV (Federaţia Internaţională a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile
  • Cătălin Păduraru
    Autor
    Florica Bud
    Autor
    Dan-Silviu Boerescu Dan-Silviu Boerescu - Autor
    Dan-Silviu Boerescu este scriitor, conduce revista PLAYBOY, a iniţiat seria Ghidul Vinurilor (premiată la Gourmand World Cookbook Awards) și proiectul editorial Lifestyle, a semnat Istoria erotică a micului dejun, a reeditat Dictatura...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile
  • Dan-Silviu Boerescu
    Autor
    Florica Bud - Autor
    Florica Bud este membră a Uniunii Scriitorilor din România, președinte al Fundaţiei Culturale Bona Fide, vicepreședinte al Asociaţiei Scriitorilor Baia Mare. În 2006, a obţinut Premiul Asociaţiei Scriitorilor din București
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus