logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 32,25 lei
-7%34,68 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Găteşte cu vin

Alison Boteler, Mihaela Năstăsescu
În stoc
PREȚ: 32,25 lei
-7%34,68 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065130678
Dimensiuni: 12,7x21,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de zahar, concentratie alcoolica), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit. Retetele prezentate, in care vinul este folosit pentru imbogatirea gustului si aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atragatoare, starnind apetitul, curiozitatea si dorinta de a realiza preparatele respective.

Retetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzand tot atatea categorii: antreuri si supe, salate si sosuri pentru acestea, mancaruri celebre europene, preparate pe baza de carne de vita, porc si miel, preparate pe baza de carne de pasare, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun si deserturi.

In mod deosebit, sunt de remarcat retetele preparatelor clasice europene, care evoca amintirea unui trecut elegant si rafinat, ce poate fi insa recreat prin respectarea retetelor originale. Multe retete reprezinta o varianta moderna a celor traditionale, prin folosirea de ingrediente noi, cum ar fi mirin-ul (vin japonez din orez), fulgii de migdale sau ciupercile shiitake.

De asemenea, sunt incluse retete ale unor preparate traditionale din Europa, Asia ori America de Nord si de Sud. Simplitatea eleganta a acestei carti va putea fi apreciata atat de cei care vor sa se perfectioneze in arta gastronomiei, cat si de cei care ajung in bucatarie doar ocazional, aceasta mai ales datorita faptului ca instructiunile sunt foarte usor de urmarit iar ingredientele sunt disponibile in magazinele autohtone.

Autor: Alison Boteler, Mihaela Năstăsescu
Data apariției: 2009
Editura: House of Guides
Titlu original: The Gourmet’s Guide to Cooking with Wine
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
rafinat, arome, gastronomie, luxos, ingrediente

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus