logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Cartea sucurilor şi a nectarelor

Natalie Savona
Colecții/Serii: Arta culinară
Cartea sucurilor şi a nectarelor se bazeaza pe două principii esentiale: mai întai că extragerea sucurilor este simpla, daca ne facem un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-810-7
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea sucurilor şi a nectarelor se bazeaza pe două principii esentiale: mai întai că extragerea sucurilor este simpla, daca ne facem un obicei din aceasta, iar în al doilea rand ca prepararea zilnica a sucurilor constituie o modalitate delicioasa de a fi şi de a va mentine sanatos. Capitolul introductiv ofera toate informatiile necesare pentru a va initia în obtinerea sucurilor, de la modul de alegere a celor mai bune ingrediente, pană la alegerea echipamentului cu care veti obtine rezultate optime. Esenţa cartii o reprezinta cele 365 de amestecuri de sucuri şi nectare special selectate, organizate în funcţie de ingredientul principal - aveti posibilitatea de a alege amestecuri în functie de papilele gustative proprii sau, pur şi simplu în functie de ceea ce exista în frigider. Pentru fiecare suc şi nectar este prezentat un profil nutritiv estimativ, ca si o notare prin stelute, în functie de calitătile sale ca accelerator energetic şi imunitar detoxifiant şi supliment digestiv, precum şi ca tonic pentru piele. La sfarsitul cartii se afla o diagrama nutritionala informativa si o diagrama a indispozitiilor, care contin referinte încrucisate pentru toate cele 365 de amestecuri - puteti sa selectati reţete si dupa anumite criterii legate de starea sanatătii. Pe scurt, aceasta constituie un ghid practic şi cuprinzator pentru toti cei care doresc sa se simta bine în fiecare zi a anului.

Data apariției: septembrie 2008
Editura: Allfa
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
reţete, bucătărie, artă culinară
  • Natalie Savona - Autor
    Dupa ce a absolvit Universitatea din Cambridge, Natalie Savona s-a pregatit ca nutritionist la renumitul Institut pentru Nutritie Optima (Institute for Optimum Nutrition) din Londra. In activitatea sa din cadrul clinicii, ajuta persoanele cu diverse boli, de la oboseala cronica la depresie si tulburari digestive. Pe lânga activitatea sa de practician, Natalie tine cursuri atât la International Dermal Institute, cât si la Institute for Optimum...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus