TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O ceaşcă pe zi, viaţă fără doctorii HO-PIN-OCPZVF-14-N-001
O ceaşcă pe zi, viaţă fără doctorii
Vezi
galerie

O ceaşcă pe zi, viaţă fără doctorii

de Pierette Nardo

Id: #232295

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lichidele sunt forţa vieţii! Cam acesta este mesajul transmis în cartea de faţă, care ar trebui să stea nu în bibliotecă, ci în bucătărie, cât mai aproape de locul creării delicioaselor reţete pe care le conţine.

Cum toată lumea ştie, lichidele întreţin viaţa, însă nu toate sunt bune pentru organism. Din fericire, există şi reversul medaliei, dat de nişte băuturi hidratante, gustoase şi foarte sănătoase. Sucul de fructe sau laptele, de pildă, sunt alimente care se digeră. Or, este necesar să bem un lichid care hidratează şi dezalterează, dar care nu are nevoie să fie digerat. Apa îndeplineşte toate aceste condiţii, precum şi infuziile care includ ceaiurile şi chiar cafeaua. Aceste băuturi oferă marele avantaj de a fi lipsite de calorii – exceptându-le pe cele care conţin miere sau zahăr adăugat.

Ai chef de ceva gustos, hidratant şi sănătos? Citeşte. Da, da, citeşte cartea asta, şi vei afla o groază de lucruri interesante despre plante, precum şi nenumărate reţete, nu doar pentru băuturi delicioase, ci şi de înfrumuseţare, naturiste şi bio. De asemenea, vei afla şi cum să foloseşti infuziile pentru a-ţi calma diverse dureri şi neplăceri cotidiene. Lectură plăcută şi apă cât mai multă!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Pierette Nardo

Data apariției: 2014

ISBN: 9786068403694

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: House of Guides

Teme: natură