logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Teste grilă pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba română şi economie (2500 de itemi)

Anca Davidoiu Roman, Cecilia Ionescu
Lucrarea de față se adresează în primul rând candidaților la Facultatea de Drept a Universității din București, fiind un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-2005-7
Dimensiuni: 19x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de față se adresează în primul rând candidaților la Facultatea de Drept a Universității din București, fiind un instrument deosebit de util în vederea pregătirii concursului de admitere. Se remarcă prin volumul generos al itemilor de evaluare (2500), care acoperă integral programă școlară (atât la limbă română, cât și la economie), dar și prin oferirea posibilității de verificare a cunoștințelor la ambele discipline de concurs.
Structură culegerii sugerează modul cel mai eficient de pregătire: partea I cuprinde teste-grilă care se concentrează, în cadrul fiecărei discipline, pe evaluarea temelor din programă, contribuind la fixarea temeinică a cunoștințelor, iar partea a două, sumativă, cuprinde teste-grilă combinate (limba română și economie), pe modelul celor de la examen.
Culgerea corespunde și exigențelor de admitere de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Academia de Poliție și Facultatea de Jurnalism (în ceea ce privește disciplina Limba română, respectiv celor de la SNSPA sau ASE (în ce privește disciplină economie).

Autor: Anca Davidoiu Roman, Cecilia Ionescu
Data apariției: noiembrie 2015
Editura: Paralela 45
Pagini: 222
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
auxiliar şcolar, examene, concursuri, admitere, drept, economie, limba română, test

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus