TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba şi literatura română. Caiet pentru clasa a II-a CO-ATI-LILRCP-13-N-002
Limba şi literatura română. Caiet pentru clasa a II-a
Vezi
galerie

Limba şi literatura română. Caiet pentru clasa a II-a

de Ioana Câmpean, Anicuţa Todea

Id: #231752

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 

Lucrarea de faţă se doreşte a fi un ghid pentru orele de limba şi literatura română, conform obiectivelor vizate în actualul curriculum. Este un auxiliar didactic destinat elevilor care vor să exploreze jocul literar, care vor să cunoască drumul spre lumea minunată a lecturilor, unde copilul devine protagonistul tuturor întâmplărilor imaginate.

Caietul pentru clasa a II-a îşi propune să parcurgă, alături de elevi, profesori şi părinţi, un drum interdisciplinar. Tocmai de aceea, punctul de plecare ales este un fragment al unei opere din literatura pentru copii.

Exerciţiile au un pronunţat caracter ludic şi sunt abordate din perspective multiple. Chiar dacă acest auxiliar este specific însuşirii limbii şi literaturii române, în structura sa se regăsesc abordări matematice, ale explorării mediului sau artelor vizuale.

Faptul că nu are o împărţire riguroasă în unităţi tematice lasă cadrului didactic libertatea de a-şi valorifica propria creativitate în funcţie de nevoile şi cerinţele elevilor săi.

Sperăm ca drumul prin minunata lume a poveştilor să le facă plăcere şi să le fie util atât elevilor, cât şi dascălilor şi părinţilor.





extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioana Câmpean, Anicuţa Todea

Data apariției: 2013

ISBN: 9789731357942

Copertă: Paperback

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Corint

Teme: creativitate