TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesioniști CA-BIH-FDN1DT-16-N-001
Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesioniști
Vezi
galerie

Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesioniști

de Bill Hurter

Id: #246136

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În paginile cărţii foarte bogat ilustrate, autorul, el însuşi un reputat artist fotograf, autor a zeci de lucrări de tehnică fotografică, oferă fotografilor, atât celor profesionişti, cât şi celor ocazionali, 100 de sfaturi tehnice în vederea realizării unor fotografii de nuntă profesionale.

 Autorul redă părerile unor profesionişti în domeniu, oferind detalii tehnice legate de alegerea celor mai bune echipamente, subliniind rolul implicării afective a fotografului în lucrul cu participanţii la evenimentul mult aşteptat - nunta. Cititorul află detalii legate de cerinţele de iluminat, gestionarea culorilor, fotografierea cuplurilor sau a unor grupuri mai mari.

 De la realizarea unor portrete formale într-o biserică slab luminată, până la imagini pline de viaţă, imortalizate în timpul petrecerii tumultoase, de la portrete de mireasă deosebite, până la grupuri artistic fotografiate, toate le puteţi vedea şi admira în cartea Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti.

Cartea, ilustrată cu o mulţime de fotografii artistice, poate constitui o sursă de inspiraţie nu numai pentru fotografi, ci şi pentru viitori miri care, văzându-le, îşi vor putea formula mai uşor aşteptările legate de albumul foto personal.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bill Hurter

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-606-787-014-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa