logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 126,65 lei
-15%149 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Cursuri de gătit. Manual complet pentru bucătarul de acasă

Martha Stewart
În stoc
PREȚ: 126,65 lei
-15%149 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Manual de gătit pentru toţi, de la începători la experţi Peste 200 de reţete, plus tehnici esenţiale, cu explicaţii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-33-0401-9
Dimensiuni: 19x25,5 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Manual de gătit pentru toţi, de la începători la experţi

Peste 200 de reţete, plus tehnici esenţiale, cu explicaţii despre:

● Cum să faci o omletă ● Cum să faci o friptură la grătar ● Cum să găteşti şi să porţionezi un curcan ●Cum să faci risotto ● Cum să faci supă de pui ● Cum să faci crème brûlée ● Cum să găteşti un homar la aburi ● Cum să faci gnocchi ● Cum să poşezi un somon întreg ● Cum să faci sufleu de ciocolată ● Cum să legi o friptură ● Cum să faci sos bolognese ● Cum să poşezi ouă ● Cum să prepari legume la grătar ● Cum să glazurezi un tort  ● Cum să tranşezi un pui ● Cum să faci vinegretă ● Cum să deglasezi o tigaie ● Cum să faci friptură la cuptor ● Cum să coci o plăcintă ● Cum să faci cartofi prăjiţi ● Cum să filetezi un peşte ● Cum să faci paste proaspete ● Cum să faci bezea ● Cum să faci fond ● Cum să faci legume la tigaie ● Cum să faci lasagna ● Cum să faci un hamburger ● Cum să faci o frittata ● Cum să frigi o pulpă de miel ● Cum să faci îngheţată şi sorbeturi

Autor: Martha Stewart
Data apariției: iulie 2016
Editura: Litera
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
rețete, tehnică, gastronomie
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus