TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Brand You 50. 50 de moduri în care vă puteţi transforma din angajat într-un brand care exprimă distincţie, implicare şi pasiune! PU-TOP-BY55DM-09-N-001
Brand You 50. 50 de moduri în care vă puteţi transforma din angajat într-un brand care exprimă distincţie, implicare şi pasiune!
Vezi
galerie

Brand You 50. 50 de moduri în care vă puteţi transforma din angajat într-un brand care exprimă distincţie, implicare şi pasiune!

de Tom Peters

Titlu apărut în colecția Management la Publica

Id: #228974

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Brand You 50 ne arată totul: de la cum să ne creăm propria carte de vizită la cum să obţinem o slujbă, de la cum să ne construim lista de contacte la crearea propriei imagini, cu alte cuvinte, cum să ne transformăm portofoliul de aptitudini astfel încât să ajungem la rezultate surprinzătoare! De fiecare dată!

Prin intermediul a 50 de secţiuni uşor de urmărit şi peste 200 de activităţi recomandate, Tom Peters ne arată cum să devenim un Brand Personal unic,fabulos şi performant.

Tehnologia se află la cârma revoluţiei din lumea afacerilor. Cei care îi supravieţuiesc vor trebui să se adapteze şi să se reinventeze rapid. În acest context, Tom Peters explică ce se întâmplă, oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a face faţă provocării şi ne inspiră să trecem la acţiune.

Este viitorul nostru, iar acestea sunt cărţile noastre.

În ritmul rapid al lumii de astăzi, suntem distincţi... sau pierim. Supravieţuiţi, prosperaţi şi triumfaţi devenind un Brand Personal!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tom Peters

Traducător: Laura Sibinescu

Data apariției: 2009

Titlu original: Brand You 50

ISBN: 978-973-88750-7-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,5x17,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica