TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta posibilului. Transformarea vieții profesionale și personale PU-BZR-APTVPI-13-N-001
Arta posibilului. Transformarea vieții profesionale și personale
Vezi
galerie

Arta posibilului. Transformarea vieții profesionale și personale

de Benjamin Zander, Rosamund Stone Zander

Id: #228968

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Arta posibilului oferă un set de practici revoluționare ce stimulează creativitatea în cadrul tuturor activităților umane. Pătrunsă de energia dinamicului lor parteneriat, cartea îmbină extraordinarul talent organizatoric, didactic și comunicațional al lui Ben Zander cu geniul dovedit de Rosamund Stone Zander în crearea de paradigme inovative în sprijinul realizării personale și profesionale. Printr-un contrapunct vioi, autorii ne oferă o înțelegere profundă a puternicului rol pe care noțiunea de posibil îl poate juca în toate aspectele vieții noastre.

Practicile aparent simple propuse de Zander se fundamentează pe două premise: anume că viața se compune ca o povestire („totul e invenție”) și că, printr-un proces de redefinire, devin posibile mult mai multe lucruri decât cred oamenii în mod obișnuit. Perspectiva ne este modificată prin intermediul unor povestiri, parabole și anecdote înălțătoare, inspirate atât din experiența personală a autorilor, cât și din modelele oferite de eroi celebri sau chiar din viața de zi cu zi. De la „Acordarea Notei 10” și misterioasa „Regulă Numărul 6” la „A conduce din orice poziție” ― împărtășirea uimitoarei revelații a lui Ben că forța dirijorului sau a liderului depinde în mod direct de cât de multă măreție este acesta dispus să acorde altora ― fiecare practică oferă o oportunitate de transformare personală și profesională.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Benjamin Zander, Rosamund Stone Zander

Traducător: Cosmin Nare

Data apariției: iunie 2013

Titlu original: The Art of Possibility: Transforming Professional and Personal Life

ISBN: 978-606-8360-01-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: creativitate

 

Opinii editoriale

Ghidul de practici al soților Zander mi-a transformat viața într-un univers al posibilităților nemărginite. Din momentul în care am citit-o, fiecare zi care a urmat a fost una perfectă. Implicațiile pentru mediile corporatiste și politice sunt colosale.

Warren Bennis, profesor de business, Universitatea California de Sud

Iubesc această carte. Este provocatoare, instructivă și înălțătoare. Ideile și practicile pe care le conține se referă la crearea și explorarea de noi posibilități în viață. Este o binefacere pentru cititori, ca ghid al dezvoltării personale, precum și ca resursă utilizabilă în conducerea altora. Arta posibilului este o nestemată.

Peter J. Frost, șef al Catedrei Edgar F. Kaiser pentru Comportament Organizațional din cadrul Universității Columbia

Arta posibilului face realizabil un viitor mai uman și mai luminos. Îmi doresc cu adevărat ca fiecare să citească această carte ― ne deschide calea către comoara imensei capacități creative umane. Practicile sunt simple, însă extraordinar de eficiente pentru conectarea la energiile nelimitate ale imaginației umane.

Margaret J. Wheatley, autor al Leadership and the New Science și președinte al Institutului Berkana.

Profesorul Zander le dă câte o notă de 10 studenților săi la început de semestru, rugându-i să justifice de ce cred că ar merita-o la sfârșit. O tehnică fantastică de motivare și responsabilizare. Cartea este o corolă de astfel de idei aplicabile.

Ascendis