TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puneţi-vă pe roate afacerea visată. Manualul reuşitei în afaceri AM-ROW-PPRAVM-07-N-001
Puneţi-vă pe roate afacerea visată. Manualul reuşitei în afaceri
Vezi
galerie

Puneţi-vă pe roate afacerea visată. Manualul reuşitei în afaceri

de Romanus Wolter

Id: #228781

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu ai nevoie de un MBA sau de 50.000 de dolari. Pentru a-ţi lansa afacerea şi a o menţine pe piaţă, îţi trebuie doar pasiune, sprijin şi experienţa reală a întreprinzătorilor. Din fericire, prin Puneţi-vă pe roate afacerea visată le veţi avea pe toate trei. 

În acest adevărat Manual al reuşitei în afaceri, un ghid plin de informaţie, dar şi de inspiraţie, Romanus Wolter - liderul incontestabil al dezvoltării afacerilor - vă conduce prin toate etapele reuşitei personale şi profesionale. Poate că deja aţi început o afacere şi apele sunt tulburi, sau poate că vreţi să o faceţi, dar nu aveti curajul, pentru că nu consideraţi că aţi acumulat toate cunoştinţele necesare. Nu întâmplător, primul pas este o evaluare a motivaţiei şi a compatibilităţii cu ideea de afaceri pe care o aveţi. Apoi, de la brainstorming şi marketing, până la prezentarea în faţa lumii, cunoaşterea mediului de afaceri şi a competiţiei, autorul vă ghidează energic de-a lungul întregului drum, pentru a vă iniţia afacerea, a obţine profit şi a o menţine în perfectă stare de funcţionare.

Mai mult, veţi descoperi calea prin care voi înşivă nu veţi ajunge la epuizare şi veţi continua să vă bucuraţi de viaţă, de familie şi de prieteni. Îmbogăţită cu relatări ale unor întreprinzători cu experienţă şi tehnici aplicabile, preluate din viaţa reală, cartea vă furnizează entuziasmul şi cunoaşterea necesară pentru a vă transforma visul în realitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Romanus Wolter

Traducător: Maria Antoaneta Neag

Data apariției: 2007

Titlu original: Kick start your dream business. Getting it started and keeping you going

ISBN: 978-973-77-8084-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Amaltea

Teme: succes

 

Opinii editoriale

"În fiecare dimineaţă, sub duş, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uită de ele în timp ce ies grăbiţi pe uşă pentru a ajunge acolo unde lucrează... pentru altcineva. Dacă vrei să fii unicul dintre cei 1000 care îşi transpune visul în realitate, nu ai voie să nu citeşti această carte."

Donald Asher, Numarul 1 în domeniul orientării profesionale, autor al lucrării "Asher's Bible of Executive Résumés"