TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Funky Business: Talentul face capitalul să danseze PU-JRK-FBTFCS-07-N-001
Funky Business: Talentul face capitalul să danseze
Vezi
galerie

Funky Business: Talentul face capitalul să danseze

de Kjell Nordström, Jonas Ridderstråle

Id: #227568

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Funky Business se află pe locul 16 într-un top al celor mai bune cărţi de business din toate timpurile, conform unui sondaj Bloomsbury.

Manifest al noii generaţii de lideri, şi nu numai, Funky Business este o lectură obligatorie pentru cei care vor să înveţe limbajul şi reţetele noii economii. De fapt, în vremurile funky pe care le trăim, suntem cu toţii lideri, ne spun cei doi autori. Deţinem controlul celei mai importante resurse a momentului: propriile creiere, iar bătălia dintre ele este noul război rece. Ca să ne diferenţiem de ceilalţi, avem nevoie de strategii noi. Ca să nu ieşim din joc, trebuie să ieşim în evidenţă.

Ce soluţii avem pentru a fi competitivi? „Să refuzăm competiţia” – iată răspunsul paradoxal pe care ni-l oferă Nordström şi Ridderstråle. Ne pierdem în mulţime dacă acceptăm să alergăm la un loc cu ceilalţi. Pentru a avea succes, trebuie să fim diferiţi, să fim funky. Să fii funky, înseamnă să îţi foloseşti din plin imaginaţia. Pentru a fenta capcana întinsă de piaţă, trebuie să facem apel la latura emoţională a fiinţei umane, nu la cea raţională. Astăzi, doar talentul face capitalul să danseze.

extinde
Kjell Nordström
Kjell Nordström
Autor

Dr Kjell Nordström este scriitor și economist suedez. A lucrat la Institute of I...

vezi autor
Jonas Ridderstråle
Jonas Ridderstråle
Autor

Deţine titlul de doctor în afaceri internaţionale. A fost profesor la Stockholm...

vezi autor