TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marea carte a jocurilor. Cum să faci knock-out plictiseala. Pentru zile de vacanță, pentru zile ploioase... de fapt, pentru orice zi! CJ-AUC-MCAJCS-13-P-001
Marea carte a jocurilor. Cum să faci knock-out plictiseala. Pentru zile de vacanță, pentru zile ploioase... de fapt, pentru orice zi!
Vezi
galerie

Marea carte a jocurilor. Cum să faci knock-out plictiseala. Pentru zile de vacanță, pentru zile ploioase... de fapt, pentru orice zi!

Titlu apărut în colecția Educațional. Corint Junior la Corint Junior

Id: #215998

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru zile de vacanţă, pentru zile ploioase… de fapt, pentru orice zi! Eşti în vacanţă şi te plictiseşti? Afară plouă şi nu găseşti nimic de făcut? Cea mai bună soluţie este acum la îndemâna ta: află cum poţi să faci knock-out plictiseala cu Marea carte a Jocurilor. Dezleagă cuvinte încrucişate, testează-ţi spiritul de observaţie, lasă-te uimit de iluzii optice, construieşte piramide de cuvinte sau porneşte în căutarea unor personaje din basme celebre...

Aşadar, nu mai sta pe gânduri! Călătoreşte în lumea fascinantă a jocurilor de inteligenţă!

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Mirella Acsente

Data apariției: 2013

Titlu original: The Great Big Boredom Bashing Activity Book: For Holidays, Rainy Days in Fact Any Day

Copertă: Paperback

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Corint Junior

 

Opinii editoriale

"Consider că această carte este alegerea perfectă pentru a face trecerea treptată de la joc la activitatea de învăţare, îmbinând amuzamentul cu dezvoltarea unor aptitudini importante pentru evoluţia copiilor.

Aici, ei vor descoperi jocuri inteligente şi antrenante, imagini atrăgătoare, idei surprinzătoare şi distractive, potrivite pentru orice vârstă. Acasă sau la şcoală, copiii nu vor mai şti ce înseamnă plictiseala!"

Adriana-Daniela Sofronea, Inspector de specialitate pentru învăţământ primar, I.S.M.B.