TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omida mâncăcioasă CC-ERC-OMTVHC-14-N-001
Omida mâncăcioasă
Vezi
galerie

Omida mâncăcioasă

de Eric Carle

Id: #232576

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Paginile cartonate, cu decupaje şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.

 

O poveste despre speranță


O mică omidă iese din ou, foarte înfometată, şi porneşte la drum să caute de mâncare. Luni găseşte un măr, marţi mănâncă două pere, miercuri trei prune şi aşa mai departe, până sâmbătă când deja o doare burtica de cât de mult a mâncat. Îşi revine ronţăind o frunză fragedă şi verde… Se retrage apoi foarte obosită în cocon şi doarme două săptămâni. Când se trezeşte şi iese din cocon se transformă într-un minunat fluture.


Această poveste despre o mică omidă care se metamorfozează într-un minunat fluture, dezarmantă în simplitatea ei, a fost apreciată de generaţii la rând de copii, părinţi şi educatori. Este iubită pentru mesajul de speranţă, pentru colajele cu minunate combinaţii de culori sau găurelele ce marchează drumul omizii şi stimulează degetele micuţilor cititori să o descopere, începând totodată şi călătoria în extraordinara lume a cărţilor.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eric Carle

Ilustrator: Eric Carle

Traducător: Mihaela Grozea

Data apariției: 2014

Titlu original: The very hungry caterpillar

ISBN: 978-973-88438-7-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 16

Limbă: Română

Dimensiuni: 18x13 cm

Hârtie: Cartonată

Editura: Portocala albastră

Teme: copilărie, curiozitate, natură

 

Opinii editoriale

Omida mâncăcioasă (The Very Hungry Caterpillar) este una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei.

New York Times

Acum 40 de ani, în timp ce experimentam făcând găurele cu un perforator în hârtie, mi-am imaginat un viermişor care roade pagina şi astfel s-a născut ideea cărţii. Pentru mine, Omida mâncăcioasă este o poveste despre speranţă şi mă bucur foarte mult că este iubită în toată lumea. Sper ca această poveste să continue să încânte cititori de toate vârstele şi-mi doresc ca mesajul ei să încurajeze cât mai mulţi copii să crească şi să se dezvolte în mod pozitiv.

Eric Carle, 2009