TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea magicianului GC-000-PIXTCM-14-N-001
Vezi
galerie

Cartea magicianului

Id: #235566

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pixi ne predă lecția de magie


Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș ne-a pregătit o sumedenie de cărticele cu informații utile și atractive despre lumea care ne înconjoară. Astăzi, aflăm tot ce trebuie să știe un magician: care este cea mai importantă lege din arta magiei, ce înseamnă să fii prestidigitator, cum își construiește un magician recuzita, câteva formule magice și cele mai captivante trucuri magice.

 

Cărticelele educative PIXI ȘTIE-TOT se adresează copiilor de vârstă școlară și au un format prietenos, tip carte poștală. Informaţiile revizuite de specialiști și pedagogi vin în completarea cunoştinţelor acumulate la şcoală sau dezvoltă subiecte care le stârnesc copiilor curiozitatea.

 

Toate cărticelele PIXI ȘTIE-TOT se mândresc cu:

  • Subiecte enciclopedice de mare interes
  • Texte clare și istețe, de aproximativ 1.000 de cuvinte
  • Ilustrații colorate pentru o mai bună înțelegere a informațiilor
  • Casete, chestionare, mini-dicționare și jocuri pentru fixarea informațiilor
extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2014

ISBN: 9786068434827

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x15,4 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: copilărie, curiozitate, magie

 

Opinii editoriale

Iris a citit pe nerăsuflate Cartea magicianului şi a exersat apoi transformând în public prietenii şi rudele, ba chiar şi copiii intraţi în zona de acţiune. Cartea a trecut din mână în mână, setul de scamatorii s-a compus încet. Mai avem de confecţionat câteva piese, şi mai ales să facem rost de o baghetă de magician. A crescut, spectacolele de magie – pe care acum le vede altfel – o provoacă mai mult să descopere iluzia din spatele fiecărui act. Cum a apărut iepurele din pălărie, cum a zburat masa… Cartea i-a explicat câteva dintre trucurile simple, iar acum are ambiţia să le realizeze ea însăși.

Talente de Năzdrăvani

M-au impresionat cărticele Pixi Știe-Tot. Aceste mini-enciclopedii conțin multe informații despre subiectele abordate (începând cu datele istorice și continuând cu cele geografice și biologice), multe ilustrații, detalii încadrate în casete separate, chestionare, iar la final mini-dicționare.

Pitici, dar Voinici