TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Continentul interzis (Vol. 5) CJ-SOA-TARDCI-10-N-001
Continentul interzis (Vol. 5)
Vezi
galerie

Continentul interzis (Vol. 5)

de Sophie Audouin-Mamikonian

Id: #216085

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Betty, prietena pământeană a Tarei, a fost răpită de Magister, care o ține prizonieră pe Continentul interzis. Acesta este condus de dragoni - aliații imperiului Omois -, care nu permit nimănui să pătrundă aici.

 

Dar Magister reușește să forțeze bariera magică și o otrăvește pe Betty. Tinerei nu i-au mai rămas decât câteva ore de trăit, și doar sângele modificat al Moștenitoarei ar putea să o mai salveze. Or, Tara nu și-a recăpătat puterile. Iar fără magie, îi este imposibil să lupte contra dușmanului. Cu mult curaj, neținând cont de pericolele din AltăLume, Tara se reîntoarce în palatul Omois, unde îi convoacă de urgență pe prietenii săi.

 

Aceștia răspund cu promptitudine apelului - cu excepția lui Robin, care a dispărut în mod misterios. Însoțită de elfii violeți - cei mai de temuți războinici ai Reginei Elfilor -, Tara le smulge dragonilor acordul de a intra pe Continentul interzis. Ajunsă la destinație, descoperă că puterea fusese preluată de sângeroasa Regină roșie, iar dragonii sunt gata de orice ca să tăinuiască un oribil secret.

 

Va reuși Tara să o salveze pe Betty din ghearele Reginei roșii și să-l țină în șah pe dușmanul ei, Magister? Și, mai presus de orice, îl va regăsi pe Robin, victima urzelilor Împărătesei din Omois?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sophie Audouin-Mamikonian

Traducător: Emil Paraschivoiu

Data apariției: 2010

Titlu original: Le Continent interdit

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, magie, pericol, prietenie, trădare

Sophie Audouin-Mamikonian
Sophie Audouin-Mamikonian
Autor

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la...

vezi autor