TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea minciunilor CJ-JAM-CARTEM-08-N-001
Cartea minciunilor
Vezi
galerie

Cartea minciunilor

de James Moloney

Id: #216502

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Carte nominalizată pe lista scurtă a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005), The 2005 Galley Club Awards dor Excellence in Production and Print.

 

Incercă să-și ridice degetele de pe Carte, dar Cartea le ținu acolo, trăgându-l în interiorul ei. O carte plină de minciuni. Indiferent ce-i promitea, nu putea să se lase pierdut printre paginile Cărții. Trebuia să se elibereze, și dacă trupul lui părea să-și fi pierdut orice voință, trebuia să găsească o altă cale, înainte ca magia lordului Alwyn să pună cu totul stăpânire pe el.

În căminul pentru orfani și copii găsiți al doamnei Timmins, un băiețel se trezește în zori fără nume și fără amintiri. Dar din umbrele orfelinatului se ivește o fetiță ciudată care îi spune că toate răspunsurile de care are nevoie se află în Cartea Minciunilor, creația unui misterios vrăjitor și care-i dă un prim indiciu: "Numele tău este Marcel". Știind doar acest lucru despre el și având alături trei prieteni, băiatul pornește în căutarea adevăratei sale identități - unul dintre adevărurile ascunse în Cartea Minciunilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Moloney

Traducător: Mirella Acsente

Data apariției: 2008

Titlu original: The Book of Lies

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, identitate

 

Opinii editoriale

"O intrigă la fel de complicată ca și labirintul unui vrăjitor - m-a ținut tot timpul cu sufletul la gură." 

Hillari Bell, autoarea cărții "The Goblin Wood"