Din Spania, cu dragoste

Simona Husaru
Simona Husaru 11 Octombrie, 2022
361

„Din Spania cu dragoste” de Elena Armas este o lectură foarte catchy care m-a cucerit încă de la început. Îmi place mult modul în care scrie autorul și faptul că regăsesc multe scene amuzante de care îmi era sincer dor. O lectură tare relaxantă care a reuşit să îmi ofere clipe de linişte şi de amuzament în timp ce m-am bucurat de o poveste amoroasă fi un pic neobişnuită.

Catalina trebuie să ajungă la nunta surorii ei într-un viitor apropiat și nu are un partener care să o însoțească. În acest context, Aaron, colegul de muncă al Catalinei, se oferă să fie partenerul ei la această nuntă. Propunerea este destul de neobişnuită și luată în derâdere deoarece cei doi nu se înţeleg de nicio culoare.

Totul devine din ce în ce mai hazliu din momentul în care cei doi fac un pact de a se preface că sunt iubiți la nunta din Spania. Desigur că şi Catalina trebuie să facă ceva pentru colegul ei iar licitația la care va ajunge pentru a-l ajuta este ceva la care Lina nu s-ar fi aşteptat.

Mi-a plăcut să văd evoluția poveștii amoroase dintre cele două personaje într-un mod foarte drăguț, incitant și captivant.

Aaron este unul dintre acele personaje masculine care arată perfect și afișează o imagine destul de rece și impenetrabilă. Vibe-ul de bad boy pe care mi-l oferă personajul la început se spulberă destul de rapid și acest lucru m-a bucurat deoarece m-am cam săturat să citesc cărți cu relații și oameni toxici.

O lectură care m-a ajutat să-mi eliberez mintea și să trăiesc odată cu personajele, să vorbesc singură câteodată și să fiu extrem de curioasă de ce avea să urmeze ori de câte ori trebuia să las cartea din mână.

Din Spania, cu dragoste (Vol.1)
Din Spania, cu dragoste (Vol.1)
Elena Armas
Vezi cartea
Descoperă plăcerea de a găti fără zahăr
Cartepedia 10 Aprilie, 2024
"Ce să mai gătim?" nu este doar o întrebare retorică în lumea culinară modernă, ci și titlul unei că...
Cum să citești calitativ, în loc de cantitativ
Cartepedia 07 Aprilie, 2024
Într-o lume în care viteza și cantitatea sunt adesea privite ca măsuri ale succesului, lectura calit...
Decodificarea psihopaților din lumea corporativă
Cartepedia 05 Aprilie, 2024
În lumea afacerilor, unde încrederea și carisma pot deschide multe uși, "Vipere la patru ace" de Pau...
Elena Farago - Poeta inimilor pure
Cartepedia 03 Aprilie, 2024
Pe 29 martie, celebrăm moștenirea culturală și literară a Elenei Farago, una dintre cele mai iubite...

Urmărește-ne pe Instagram