TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Suzanne Collins
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Suzanne Collins (n.1964) scrie în principal pentru publicul tânăr și pentru adolescenți. Autoarea a fost remarcată pentru talentul său literar încă din perioada în care și-a adus contribuția la realizarea unor emisuni de televiziune de succes. Dintre acestea The Mystery Files of Shelby Woo, Clarissa Explains it All, Little Bear sau Oswald i-au adus faimă lui Suzanne Collins, care a fost nominalizată de mai multe ori la Premiile Emmy.

În 2003, Suzanne Collins a debutat cu romanul pentru copii Gregor the Overlander, primul volum al seriei de mare succes Underland Chronicles. Această carte a intrat imediat în atenția publicului și a criticilor de specialitate fiind distinsă cu numeroase premii în Statele Unite și în Marea Britanie.

În 2008, Suzanne Collins a publicat primul volum din trilogia Jocurile Foamei care a avut un succes enorm. Atât publicul, cât și criticii de specialitate, au rămas impresionați de povestea creată de Suzanne Collins. Romanul a fost publicat în peste 32 de țări în doar șase luni de la lansare și a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicații New York Times și USA Today. De asemenea, a fost recomandat de numeroase revistele de profil drept una dintre cele mai bune cărți ale anului 2008. Sfidarea, al doilea volum din Jocurile Foamei, a primit, de asemenea, numeroase laude din partea criticilor de specialitate printre care Kirkus Reviews, una dintre cele mai prestigioase publicații de profil.