TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Sophie Hannah
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Sophie Hannah s-a născut în 1971 la Manchester. Între 1997 și 1999 a studiat la Trinity College, Cambridge, iar în perioada 1999–2000, la Wolfson College, Oxford.

Este autoarea mai multor thrillere psihologice – Little Face (O păpușă sau alta), Hurting Distance, The Point of Rescue, The Other Half Lives și A Room Swept White – devenite aproape imediat după publicare bestselleruri internaționale. Little Face și Hurting Distance au fost nominalizate pentru Theakston's Old Peculier Crime Novel of the Year Award. O păpușă sau alta (Nemira, 2011) a fost, de asemenea, nominalizat pentru IMPAC Award. În anul 2004, i-a fost decernat marele premiu în cadrul festivalului de proză scurtă Daphne du Maurier, pentru povestirea „The Octopus Nest“.

Sophie Hannah a publicat și cinci volume de poezie, studiate în prezent în învățământul superior din Marea Britanie. În 1997, volumul de poeme Pessimism for Beginners a fost nominalizat pe lista scurtă a prestigiosului T.S. Eliot Award. În 2016 i‑a apărut romanul The Narrow Bed.