TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Simon Scarrow
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Simon Scarrow s-a născut în 1962 în Nigeria și și-a petrecut copilăria în diferite țări, alături de familia care urma cariera tatălui său, funcționar de bancă, pentru ca apoi să se stabilească în Marea Britanie. După absolvirea universității a lucrat doi ani ca funcționar la fiscul britanic, apoi și-a continuat studiile la University of East Anglia.

Cele 7 romane din seria Eagle - Under the Eagle, The Eagle's Coquest, When the Eagle Hunts, The Eagle and the Wolves, Teh Eagle's Prey, The Eagle's Prophesy, The Eagle in the Sand -  publicate între 2000 și 2006, s-au bucurat de succes, dar începând cu Centurion (2007), a renunțat la numele de Eagle din titluri, continuând cu The Gladiator (2009) și The Legion (2010), următorul roman din serie urmând a se numi Praetorian.

Personajele din seria Eagle, centurionii Cato și Macro, își continuă aventurile și evoluează sub ochii cititorului, care astfel este inițiat treptat în istoria militară a Romei antice. Cărțile sunt foarte bine documentate din punct de vedere al tacticii militare folosite de romani, autorul recunoscând că pentru fiecare roman se documentează luni întregi.

Simon Scarrow locuiește în Norfolk cu soția și cei doi copii minori.