TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Violet Oaklander
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

În afara faptului că a crescut singură trei copii, Violet Oaklander are și un doctorat în psihologie și două masterate: unul în consilierea familiei și copilului și celălalt în educația specială a copiilor cu probleme emoționale și dizabilități de învățare. Ea a predat timp de șase ani în Long Beach Unified School District din California și, din 1972, a lucrat în practică privată în zona South Bay a orașului Los Angeles, iar în prezent în Santa Barbara, California.

A fost timp de opt ani directorul Centrului pentru Terapia Copilului și Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului Violet Oaklander, dedicat în special supervizării și formării persoanelor care lucrează cu copii.

Dr. Oaklander a absolvit trei ani de formare în cadrul Institutului de Gestalt Terapie din Los Angeles al cărui membru acreditat este, începând cu 1973. O mare parte a muncii sale implică formarea de specialiști și ține astfel multe seminarii, workshop-uri și cursuri pentru instituții din Statele Unite, Canada, Europa, Israel și Australia. Recent este autoarea unei serii de casete video și audio despre lucrul psihoterapeutic cu copiii.