TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Murray Smith

Atât John Assaraf cât şi Murray Smith sunt oameni de afaceri de succes, care trăiesc conform teoriei pe care o predau în această carte. Ei merg mai departe de teoria Legii Atracţiei, studiind "ştiinţa succesului". Cartea conţine ustensile practice necesare pentru atingerea efectivă a scopurilor în viaţă, chiar şi a celor mai puţin probabile.

După cum explică autorii, mintea subconştientă niciodată nu "doarme" şi este concentrată pe "aici şi acum", sau mai bine zis nu percepe decât timpul prezent. Subconştientul consideră reale toate gândurile, indiferent dacă sunt experimentate în realitate sau sunt doar produsul imaginaţiei. Ca rezultat, dacă îi spui şi îi arăţi subconştientului tău că eşti plin de succes şi că visele tale vor deveni realitate, el va crede.

De ce este asta important? Pentru că - spun autorii - subconştientul are puterea de a face lucrurile să se intample în maniera în care este programat! Pentru că el ştie să acţioneze la nivelul cel mai subtil (pe-acolo pe unde se străduieste fizica cuantică să afle câte ceva), unde materia şi energia sunt interschimbabile. Gândurile noastre sunt forme de energie şi au puterea să influenţeze energiile universale - şi în final şi materia...