TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Mike Clayton

MIKE CLAYTON si-a inceput activitatea profesionala in lumea academica, dupa care a fost consultant si manager de proiect, instructor si executive coach, mediator si purtator de cuvint.

De-a lungul activitatii sale, i-a studiat pe unii dintre cei mai influenti oameni si modul in care acestia sint capabili sa-i influenteze pe cei din jur. In ultimii douazeci de ani a studiat stiinta influentarii si si-a perfectionat abilitatile, initiind doua afaceri de succes si devenind un orator si un autor reputat. In ultimii opt ani, a sustinut numeroase cursuri de instruire si prelegeri pe tema influentarii si al persuasiunii, ajutindu-i pe oameni sa-si expuna mesajele in mod convingator si sa le transmita atractiv si eficient. Mike Clayton a obtinut titlul de doctor in stiinte la Universitatea din Manchester si este expert in programare neurolingvistica.

In calitate de voluntar, a fost presedintele consiliului administrativ al unei scoli si membru in consiliile de administratie a doua organizatii caritabile.