TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Lama Thubten Yeshe

Lama Yeshe (1935-1984), larg recunoscut ca unul dintre cei mai inovativi si insufletitori maestri buddhisti tibetani care au predat in Occident, a intemeiat Manastirea Kopan (1969) si Fundatia pentru Pastrarea Traditiei Mahayana (1975).

A inceput sa predea in 1970, la Manastirea Kopan, in Nepal, impreuna cu Lama Zopa Rinpoche, discipolul sau favorit, in prezent directorul spiritual al Fundatiei pentru Pastrarea Traditiei Mahayana. Colectia invataturilor celor doi lama, inregistrate si intr-o buna parte transcrise, se afla in Lama Yeshe Wisdom Archive, iar prin intermediul Wisdom Publications invataturile au devenit disponibile publicului larg.

Dintre cartile continand invatatura lui Lama Yeshe (printre care Wisdom Energy, The Tantric Path of Purification, The Bliss of Inner Fire, Becoming the Compassion Buddha), Introducere in Tantra este cea mai cunoscuta. A fost aleasa pentru a fi tradusa in limba romana datorita continutului si stilului limpede al expunerii, de folos nu doar celor preocupati de buddhism, ci si oricui doreste sa inteleaga mai bine functionarea propriei minti si cum ar putea avansa pe propria cale de dezvoltare personala si spirituala.