TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Keith Abraham
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Keith Abraham este unul dintre cei mai renumiți speakeri care ține prelegeri despre legătura dintre pasiune și performanță, contribuind la construirea unor culturi organizaționale bazate pe pasiune.
În cei 18 ani de carieră, a inspirat o mulțime de oameni din întreaga lume să trăiască ghidându-se după pasiune, ajutându-i să își îndeplinească peste 12 milioane de obiective.
Autorul a trei bestselleruri și fondatorul remarcabilei mișcări globale One Goal Global Challenge, a devenit o sursă de inspirație pentru sute de mii de oameni prin intermediul programelor sale.
În calitate de fondator al Passionate Performance Inc., s-a dedicat cercetării, programelor de training și lucrului cu oamenii, pe care i-a ajutat să își găsească pasiunea, să o potențeze și să o transforme într-un adevărat capital personal și profesional. Și-a creat o bază de clienți formată din peste 265 de companii din 20 de țări, inclusiv lideri în domeniile lor de activitate, precum Toyota, Toshiba, Lexus, Westpac, Bupa, NAB și AIA.
A primit cea mai importantă distincție pe care o pot primi speakerii profesioniști, Premiul Nevin, iar în anul 2012 a fost numit „Speakerul anului" de Asociația Națională a Speakerilor din Australia.
Țelul său în viață este să lase în urmă o moștenire de durată, care să schimbe în bine viața celor din jur.