TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Jack D. Schwager

Jack D. Schwager este expert recunoscut al industriei contractelor futures și al fondurilor de hedgingși autorul mai multor cărți financiare foarte apreciate. În prezent este directorul PortofolioFit, o firmă de consultanță specializată în contracte futures întocmite la comandă și de portofolii FX administrate pentru clienți. 

Schwager este inventatorul Jack Schwager Commodity Index (JSCI), un set de indici ai mărfurilor care se ajustează în mod dinamic și încorporează structura diferențelor, intrǎrile sistematice și ajustările de risc care se bazează pe volatilitate. 

Este cunoscut și pentru seria de interviuri best-seller, realizate cu cei mai mari manageri de fonduri dehedging ai ultimelor trei decenii: Market Wizards (1989), The New Market Wizards (1992), Stock Market Wizards (2001) și Hedge Fund Market Wizards (2012). Este și autorul unei serii de trei volume intitulatăSchwager on Futures și al cărții Getting Started in Technical Analysis. Schwager vorbeşte frecvent la seminarii și a predat despre mai multe subiecte analitice, printre care se numără caracteristicile marilor traderi, erorile investiționale, portofolii ale fondurilor de hedging, conturi administrate, analiza tehnicǎ și evaluarea sistemului de tranzacționare.