TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Ed Bacon
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

În ultimii 15 ani, Ed Bacon a fost pastor al Bisericii Episcopale All Saints, din Pasadena, California. Aceasta are peste 4.000 de enoriași. Mesajul radical de iubire, al reverendului Bacon, a adus pe băncile bisericii în care slujește, nenumărați creștini, evrei, musulmani și atei și a determinat vizitele și prietenia unor oameni de marcă, precum Arhiepiscopul Desmond Tutu, Cornel West, Madonna, Ariana Huffington, Amy Brenneman, Brad Whitford și actorul Tony Shalhoub.

Ed Bacon a vorbit în mai multe rânduri despre spiritualitatea secolului al XXI-lea, ca gazdă sau invitat al emisiunii Oprah’s Soul Series, de la postul de radio „Oprah and Friends“ („Oprah și prietenii“). De asemenea, a fost invitat al rubricii „Spirituality 101“ din cadrul show-ului permanent de televiziune, difuzat la nivel național în SUA, The Oprah Winfrey Show’s Living Your Best Life.

Bacon a fost distins cu mai multe premii pentru activitatea sa, desfășurată în numele păcii și comunicării pan-religioase. Trăiește în Pasadena, California, alături de soția sa, Hope.