TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Doreen Virtue
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomelor de Ph.D., M.A. şi B.A. în psihologia de consiliere. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescenţii dependenţi de droguri şi alcool, Doreen lucrează acum cu Terapia prin Îngeri, în activităţile de scriitor şi profesor.

Doreen este autoarea cărţii Copiii Indigo: Cum să-i hrănim şi să-i îngrijim , iar printre celelalte titluri ale numeroaselor ei cărţi se numără Mesaje de la Îngerii Tăi (volum şi cărţi cu oracole), Vindecarea cu Îngeri (volum şi cărţi cu oracole), Terapia cu Îngeri şi Calea purtătorului de lumină. A scris peste 30 de cărţi, publicate în milioane de exemplare în toată lumea.

Din 1989 ţine în întreaga lume prelegeri, seminarii despre spiritualitate şi sănătate mentală şi conferinţe.

Fiică a unui vindecator Christian Science, Prof. Dr. Doreen Virtue este a patra generaţie de metafizicieni, iar în practica ei de consiliere, ca şi în scrierile sale, îmbină fenomenele parapsihologice, vindecarea angelică, psihologia şi principiile spirituale ale Cursului în Miracole (A Course in Miracles). Peste cei douăzeci de ani de experienţă clinică includ şi faptul că a fondat şi a condus un spital psihiatric pentru femei, a condus un program psihiatric pentru adolescenţi şi a practicat psihoterapia într-un cabinet particular. 

În plus, Prof. Dr. Doreen Virtue este membră a Institutului American de Hipnoterapie, unde predă dezvoltarea calităţilor parapsihologice şi de medium.