TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Carlos Warter
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Dr. Carlos Warter , medic, specializat în psihiatrie şi doctor în psihologie, are dreptul de liberă practică în Chile şi Statele Unite. În ultimii ani este profesor asociat al Universităţii de Medicină, secţia Psihiatrie din Miami, Florida. Este psihoterapeut, specialist în medicina corpului şi a minţii, autor de cărţi şi de conferinţe publice în domeniul conştienţei sufletului şi a psihoterapiei. A deschis un drum nou în înţelegerea spirituală a medicinii.

Din 1985 este preşedintele Fundaţiei Mondiale de Sănătate pentru Dezvoltare şi Pace şi vicepreşedintele Programului de Studii Externe al Universităţii Internaţionale din Hawaii. Este membru al unor organizaţii şi societăţi ştiinţifice. Între alte distincţii şi premii, Dr. Warter a primit titlul şi misiunea de Mesager al Păcii din partea Naţiunilor Unite în 1987 şi distincţia Pax Mundi a Academiei Diplomatice Dag Hammarskjold în 1989.

A scris peste 15 cărţi în limbile engleză şi spaniolă, traduse în opt limbi, între care Fluxul şi refluxul existenţei, Despertar (Trezirea) şi Amintirile sufletului, aceasta din urmă tradusă şi în limba română.

A studiat psihiatria în Chile, pediatria la Harvard, a facut practică de medicină familială în Colorado. A creat un model de dezvoltare personală, de antrenare a inteligenţei emoţionale şi se ocupă de procesul de echilibrare emoţional-spirituală.

A dezvoltat o metodă de vindecare individuală şi socială care pregăteşte, în cadrul unor comunităţi, grupuri care să se poată adresa, la rândul lor, unor cercuri mai largi. În ultimii douăzeci de ani, a pregătit astfel peste 70.000 de persoane, din diferite medii sociale. S-au înregistrat rezultate într-un spectru larg – de la accelerarea conştientizării proprii şi creşterea imunităţii, la îmbunătăţirea stării emoţionale şi a relaţiilor de familie şi de serviciu, precum şi a relaţiilor de afaceri şi din administraţie.