TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Bogdan Munteanu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Bogdan Munteanu s-a născut la Arad, la 28 aprilie 1979. Din 1997 locuiește în Timișoara.

A publicat două volume de povestiri (Vals pe fire de păianjen – Ed. Limes, 2010, și Bine te-am rătăcit, Incognito! – Ed. Limes, 2011). A publicat proză și în reviste (Dilema veche, Orizont, Luceafarul, Zona literară, Tiuk, Subcapitoletc.) și antologii (Cele mai frumoase proze ale anului – Ed. Adenium, 2014, Cărți, filme, muzici și alte distracții din comunism – Ed. Polirom, 2014, Prietenii despre care nu mai știi nimic – Ed. Brumar, 2012 s.a).

A colaborat cu articole la revista online Hyperliteratura și la lunarul Bună dimineața, București!. A organizat mai multe evenimente culturale pentru promovarea literaturii și a autorilor români contemporani și a susținut numeroase lecturi în instituții de învățământ. În 2013 a coordonat, alături de Marius Aldea, proiectul Scriitorii sunt pe Facebook, care a câștigat premiul pentru cea mai bună campanie de PR/Marketing/CSR la Gala Industriei de Carte din România, ediția a III-a.

În 2014, Bogdan Munteanu a fost unul dintre invitații celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara (FILTM).